eldre kvinner dating yngre menn jessheim

være utsatt da Mjøsa stiger. August  kl 1600. På stranda vil du se at vi finnes i alle fasonger. UTGÅR : I stedenfor har vi fått en NY badedag  28. Webmaster mnf tor, 03/29/2018 - 18:47 Ertesuppetreff i Glomstadbukta annen påskedag. Ellers er det ikke plen mot elva. Er det noe vi kan gjøre annerledes. Allmøte / familiedag blir. Gunnarn man, - 13:13, hva i alle dager gjør alle disse selgerne av alt slags tull på Gjesteboka til en naturistforening? Se på "Velkommen" siden for detaljer. Ellen ons, 05/16/2018 - 18:03  E-post Mye av stranda ligger under vann. eldre kvinner dating yngre menn jessheim

Eldre kvinner dating yngre menn jessheim - Damer

Juni fra kl 1700. Du kan bruke koden til å betale for lodd bading leie av Glomstadbu leie av teltplass kontingent abonnement på Mjøsnytt for de som er medlemmer i andre NNF foreninger eller gave til MNF for eksempel til vedlikehold av stranda. Toppen nås vel på fredag. Ellen ons, 05/30/2018 - 08:55, ja, det er en del som benytter stranda. Suppeboller.- Ta med sitteunderlag, tallerken, bestikk og (varm) drikke. Er det mange som benytter plassen om dagen? Vi håper på fint vær og at vi treffes i Glomstadbukta etterhvert. Så får vi se hvorlang tid det tar før vannet trekker seg tilbake og hvormye ryddearbeid som må gjøres. Forslag, ideer, ris og ros. Kom og prøv en dag.

Eldre kvinner dating yngre menn jessheim - Lenker

Webmaster mnf man, - 13:57, det jobbes med det, men dessverre har vi ikke fått til et tilstrekkelig filter enda. Har vært i bukta sommer, og blir nok flere ganger webmaster mnf fre, - 20:28. Er det igjen måte å stoppe disse snylterne på og få gitt dem beskjed om at de er ikke ønsket? Flere i helgene enn i uken, som naturlig. Velkommen, nybegynnere lør, 08/18/2018 - 14:08, må man ha INF-pass på innebading? TA MED grillmat, så sees. Fantastiske forhold i bukta om dagen, og skulle det komme ei regnskur, så har vi vel blitt såpass solbrente alle mann at vi takler en "fridag" Spesielt godt å se mange nye fjes. April  KL. Per fre, - 16:52. Kanskje kommer vi en tur i høst.