hvordan å gi den perfekte hode jobb rom

for en vannvittig suport under strabasene. Høstværet venter på seg. I går var det laksemiddag.og det blir det vel i morra også. Det er forresten blitt tatt godt med fluelaks på Rien Øst siste par tre dager. Alle gode ting er tre. Fikk selv en liten en i dag som fikk bade videre. . Dyktighet og lokalkunnskap er viktige faktorer for suksess i Laksefiske. Dersom man får en fin "flueline" av vann, har man god akselerasjon og bruk av håndleddet i siste del av kastet. Vi får skikkelig pepper av utlendingene for skikkelig dårlige holdninger blandt sportsfiskerne. Det betyr noe dårligere bett.

Videos

Und wie sieht dein perfekter Schwanz. Vi bringer nemlig NRKbetas lesere inn i bildet! Ja det blei litt av en morgen på evja i dag, Stian og jeg drar ut å fisker kl 0600. Og den kommer selvsagt. Det vil vi ha i etpar dager. Vannføring er ca 120 m3/s og svakt fallende, dvs at fisken går fossene. Temperaturen i elva den 19 mai er ca 9 grader. Det ser ut som det blir regulert med ca 100 m3/s over kongsberg. Se flere bilder på vår facebook side! Tatt på flue fra båt. eller bølga på Hukstrøm. 13:30 og kjentmenn vil deretter guide dere ut til fiskeplassene. Spørsmålet viser seg å avdekke to spennende ting: 1: Hvor mange som har en mening om dette. Men vi trenger noen flere dager.eller et par uker før man kan regne med at det blir rimelig stor sjans for fisk Skitt fiske, Tore Wpf Storlaks tatt i Kjærra. Påmeldings frist 17 august. Det blir litt skjelden med oppdateringer, men følg med på vår facebook side for hurtiger news skitt fiske. I paraglider miljøet har vi et utrykk dersom man står på start og det er litt mye vind og man er usikker på å starte: Er du i tvil, er det ikke tvil! Status fra Elva Det har igrunne vært den beste sesongåpningen på flere. Så rodde Morten Harangen meg.

Vitser I: Hvordan å gi den perfekte hode jobb rom

Spey kasting på "rette" sia. . Det har vært et par grupper på Grini allerede. Jeg kan anbefale Rien vest for fluefiskeren nå neste par dager. . Som vi ser av vannføring har dagens bygevær med overutvikling gitt en god økning i vannføring. . En drøy time på land med litt teori og grunnteknikk. Vi serverer kaffe og vafler sikkert et par trøstepremier. Fisket bør bli meget bra, så snart elva går under 200 m3/s, men når elva faller under 120-140, vil fisken som stanger i fossene søke opp mot Brufoss. Det var veldig mye fisk og se, men i bettet var den ikke. Mye vann har gjort det vanskelig å fiske. Godt med snø i fjellet vil nok bidra til høy vannføring så snart varmen kommer. . Forresten godt med ledige kort på Rien øst til uka. Laksen ble tatt på sluk på Brekket og veide 8 Kg Vi gratulerer! hvordan å gi den perfekte hode jobb rom