jeg så tænkte på forleden, da jeg stod og så mig i spejlet iført undertøj, var, at brysterne egentlig passer godt til min krop. Der blev jeg nok lige drillet lidt med størrelsen, for når man sådan rigtig ranker sig, så er de godt nok store. Heldigvis havde den gamle i årene forud herfor opdraget mig med en vis portion selvironi, for ellers ville sådan én sgu nok være svær at vende tilbage fra. Det er jo for vildt. Jeg håber sådan, at vi snart bliver mætte af (no pun intended) kunstige babser (og af reality-TV, også, nu vi er i gang. Jeg har altid været glad for min mave og min røv (indtil jeg fødte de to baryler.

Katinka store bryster bilder - Blister Images

Hun sys det er træls at få hår i munden. Det var der, det slog mig! Det ser harmonisk. Hej Har en dejlig kæreste som elsker at give mig blowjob. Jeg havde egentlig glædet mig til at se mig selv med kavalergang, når jeg nu har chancen, men nu, hvor de bliver brugt som buffet hver. Min far spurgte engang, inden jeg skulle til fest på gymnasiet, om jeg ville have to Gajoler med til at putte i toppen. Jeg er gået fra en 75B til en 80D. DET forstår jeg nu, hvorfor man næsten ikke kan få! Vi har efterhånden ingen anelse om, hvor store (eller små) naturlige bryster er! Blev målt og iført.

Katinka store bryster bilder - Store pupper

Jeg har altid været sådan lidt ligeglad med mine bryster. Jeg er ikke gammel nok til at udtrykke et verden er af lave, men det er satme tæt på, at jeg gør det anyway! En sjov historie var, da jeg lige var startet på seminariet og faldet i det gode selskab der kendte til undergrundsscenen, så mig til koncert og headbange heeeele natten. Jeg bruger også f-g stykker, men de ser nu ikke så store ud, da jeg også har store fedtdepoter på andre kvindelige steder. Og jeg savner at kunne bruge HogM hvornår laver vi den underskriftindsamling?! Hun er dog begyndt at klage over at jeg har hår på pikken. Det er faktisk nogen gange træls at være naturblondine og have den slags atributter for det er bare nogle klamme typer som prøver at få kontakt på en klam måde - og jeg er ellers ikke specielt nedringet længere. Zeppelin du skal bare i change, der er masser af f og h og alt muligt. Jeg ér godt tilfreds med mine hverdagsbryster (Og håber sådan, de kommer retur, når amningen er overstået men jeg synes egentlig, de bryster, jeg dribler rundt med lige for tiden, passer ret godt til min krop. Skal jeg lave en facebookgruppe og hvordan gør man det? Man kender jo for faen ikke dem, man læser om i Se Hør efterhånden! Nu, hvor jeg ammer to børn ad gangen, er mine bryster selvsagt vokset i størrelse. Time, har jeg svært ved sådan rigtigt at få optur over dem og se dem som andet end ungernes Happy Meal.